Ascens a Lliga Catalana del Sènior Femení “B”

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Aquest cap de setmana el sènior femení B ha aconseguit l’ascens a Lliga Catalana en una fase final d’Top4 celebrat a Montcada de forma brillant, però lluitant com gladiadoras.
La primera semifinal del Dissabte es disputava contra el H.Cooperativa i de guanyar ja s’aconseguia l’ascens, ja que havien tres places d’ascens en joc. El partit va començar malament, la Cope desplegava un gran joc i mostra d’això aconseguien rendes de 6 i 7 gols d’avantatge durant la primera part, arribant al descans amb 4 gols de renda.
Amb molta feina i esforç al llarg de la segona part les noies de l’HSJD aconseguien fins i tot empatar un partit que es veia perdut, però no es va consumar la remuntada i vam caure derrotades per 22-20.
El Diumenge existia una altra possibilitat, calia guanyar al millor equip de la categoria. el H.Banyoles, que també havia caigut en l’altra semifinal davant l’amfitrió, el H.La Salle Montcada.

Aquesta vegada les noies de Toni Guijarro i Toni Alferez van sortir una mica menys nervioses, i encara que la primera part va ser dominada per l’equip de l’Estany, 8 a 9 al descans, la remuntada era possible. Tal com ens tenen acostumades aquestes noies, la defensa es va convertir en la raó de ser i juntament amb les actuacions de les dues porteres de l’equip, Cristina Sebastián i Claudia Sabaté, aconseguien el que fa 4 mesos ningú comptava.
21-16, aquest era el resultat que ens donava la tercera posició del Top4 i una plaça per jugar a Lliga Catalana.
Darrere d’aquest ascens cal buscar una única raó, la gran actitud demostrada per totes les noies de la plantila i la gran col·laboració del nostre equip Juvenil, que ha hagut de sacrificar-se en moltes ocasions els seus interessos particulars pel bé del Club.