Debut amb victòria al Salvador Gimeno del Sènior Masculí A

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Després d’un bon inici del CE. La Salle Bonanova, l’equip entrenat per Ramón Cabañass, aconsegueix igualar el partit en el minut 6, del partit ia partir d’aquí, l’equip local agafa el comandament del partit i tot i que els homes de Pastor no donen el partit per perdut, no aconsegueixen tornar a igualar el match.
Finalment els santjoanencs, davant la defensa desesperada dels últims minuts, i la precipitació ofensiva dels visitants, aconsegueix obrir una bretxa important al marcador. El resultat final de 32-23 dóna mostra del bon joc i la solidesa de l’equip.

Pol Sabaté, Marc Vila, Luca Giambiasi(5), Gabi González, Marc Fenoy(2), Rubén Cabello(3), David Vilella(2), Borja Tort(2), Victor Guijarro(1), Bernat Guardia(5), Victor Chicote(4), Esteban Torres, Ferran Pérez(1), Adrià Forns, Gerard Francès(1), Victor Pueyo(6)