Derrota ajustada del Benjamí masculí B davant la Cooperativa

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

El Benjamí “B” va tenir un partit molt complicat al Salvador Gimeno, el EHC Sant Boi comptava amb jugadors forts i ràpids, que basaven el seu lloc en aquestes característiques, malgrat això el primer quart va ser molt ajustat en nivell de joc i puntuació.

El nostres jugadors van mostrar-se molt compactes en atac i defensa  durant els dos quarts centrals, guanyant el 2n per 10 a 6 i perdent el tercer  per només 3 gols de diferència.

Va ser a l’últim quart, quan el nostre equip va acusar l’esforç i la contundència en defensa de l’equip rival, que va impedir la victòria final.

Malgrat el resultat, el Benjamí “B”, va jugar amb gran esportivitat, lluitant cos a cos amb el rival, i deixant bons detalls de tàctica col·lectiva, fent-nos gaudir d’un partit vibrant fins el final.