Derrota de l’infantil masculí A a Mataró per 33-27.

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Gran partit disputat a Mataró, molt lluitat de principi a fi.
Amb una primera part molt igualada, on els atacs eren autèntiques lluites, amb gols de molt mèrit per tots els components de l’equip, davant d’una defensa avançada i agressiva del Mataró. Final de la primera part per 15-13.
 La segona part va començar amb una defensa molt forta del Mataró, que ens va fer perdre moltes pilotes en atac, escapant-se de fins a 8 gols. Però els nois del Sant Joan als últims minuts, van treure orgull i van poder remuntar uns gols i acabar el partit per 33-27.
Aquest és el nostre tercer enfrontament  amb el Mataró i ha estat el partit més complet dels nois, tot i que s’ha perdut, han donat un recital de lluita en tot moment.
 Cal seguir així i segur que amb una mica més d’intensitat en defensa, podem anar mes lluny.