Derrota del Juvenil femení A a la pista del Bm. La Roca 25 a 18

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

El partit d’aquesta setmana ha seguit una progressió diferent al de les darreres setmanes.

La primera part ha estat molt igualada, amb una defensa molt bona i una porteria espectacular per part de les santjoanenques, però ha faltat concretar en l’atac. El resultat de 8 a 8 és la imatge que defineix el recorregut del període.
Però a la segona part, La Roca ha estat molt superior, com a mínim en l’efectivitat anotadora. Ho demostra el parcial de 17 a 10 al seu favor que ha portat al resultat final.
A un partit d’arribar a la meitat de la competició, el Sant Joan és ara mateix el cuer de la classificació. Però si observem amb detall, anem a la cua en anotació a favor però quartes en gols en contra. Ens cal més encert en l’atac i solidesa en la defensa.