Derrota del Juvenil femení A davant del Bm. La Roca 27 a 30

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

En el darrer partit de la primera fase de la Lliga Catalana, les nostres noies ja no s’hi jugaven res però es posaven a prova contra una de les contrincants de la segona fase. I, malgrat la derrota, sortim contents de la imatge que van mostrar d’equip i de lluita.

Tot i que La Roca ha anat sempre per davant en el marcador, el màxim avantatge ha estat de quatre gols a la mitja part, 10 a 14, en bona part deguts a que en els primers 15 minuts només hem marcat 3 gols per 7 de La Roca. Cada vegada que l’equip rival s’avançava, el Sant Joan tornava a recuperar-se i durant una bona part del partit hem estat a un sol gol del rival, fins al punt que la segona part l’hem guanyat (17 a 16), però no ha pogut ser.
Seguim aprenent, seguim avançant, seguim millorant. Una porteria segura, una defensa coordinada i un atac cada cop més ràpid i brillant ens asseguren un 2018 i una segona fase molt emocionants. Esperem que vingueu a compartir-los amb nosaltres.