Derrota del juvenil femení A davant H. Amposta 27 a 20

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

La tarda de diumenge a Amposta no ens va dur bones notícies. Tot i que sabem que l’equip ha reflexionat sobre els aspectes a millorar i que hi estan treballant, aquesta setmana encara no ha donat resultat.
L’inici de la primera part va ser aclaparador i les locals se situaven en un 5 a 1 al minut 9. Les nostres noies es van posar les piles per arribar al 6 a 4 del minut 15 però en els cinc minuts següents de nou l’Amposta es va distanciar a quatre gols. Aquesta distància es va mantenir fins al final de la primera part, 14 a 10.
La segona part començava encara més difícil que la primera i al minut nou, el parcial a favor de les locals era de 5 a 0. Les nostres noies van reaccionar els vuit minuts següents amb un parcial al seu favor de 5 a 1, de manera que la diferència entre tots dos equips era de cinc gols. A partir d’aquí es va mantenir un resultat més igualat que va portar al 27 a 20 final.
Seguir treballant, partit a partit, no defallir i donar el millor d’elles mateixes són els objectius de les nostres noies per al que ens queda de segona fase. Hi serem per acompanyar-les i gaudir-ne.