Derrota del Juvenil femení A davant H. St Quirze 21 a 31

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Comencem la segona fase de la Lliga Catalana amb una ensopegada contra un equip ràpid i segur en pista, com és el Sant Quirze. És una llàstima perquè les nostres noies van demostrar estar a l’alçada tècnica però va faltar treball en grup, rapidesa i concentració.
El començament va ser bo, especialment per part de la porteria i la defensa. Els dos primers gols van caure de la nostra banda i vam estar per davant del marcador fins al minut 18, amb un empat a 9. A partir d’aquell moment, no vam saber trobar la manera d’arribar a porteria i només vam marcar 2 gols més en el que quedava de primera part mentre que el Sant Quirze en marcava 6. Arribàvem a la mitja part amb un 11 a 15.
La segona part va començar com havia acabat la primera. Fins al minut 6 no vam trobar de nou el camí de la porteria, mentre que les rivals mantenien el seu ritme anotador. A partir d’aquí, amb una diferència entre els dos equips de 5 – 6 gols, el ritme es va mantenir igualat entre tots dos equips fins al minut 21. De nou, el nostre ritme anotador va caure respecte al Sant Quirze fins a arribar al resultat final de 21 a 31.