Derrota del Juvenil masc B a casa del OAR GRacia 31 a 15

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Partit de la 8a Jornada de la Lliga de Segona Catalana Juvenil jugat al barri de Gràcia de Sabadell contra l’OAR.

Partit complicat, jugat contra un bon equip, ben classificat i amb les idees molt clares. Joc intens des de l’inici de partit. L’OAR comença fort i als nostres nois els costa entrar en el partit. Joc travat del qual se n’aprofita inicialment el rival però, poc a poc, els nostres nois comencen a ordenar millor la defensa, curtcircuitant els atacs, evitant les continuïtats i atacant amb criteri. AL minut 15 les espases estan ben altes, empat a 5 que dona la sensació que hi haurà un marcador curt.

Però el curtcircuit se’ns encomana i comencem a tenir problemes en atac. Algunes pèrdues de pilota ens fan perdre la confiança i entrem en una espiral de joc insuls i sense gaire premi.

El rival continua com una piconadora, sense defallir ni baixar la intensitat. Això només porta a un resultat més favorable a mesura que passen els minuts, els diferencials en el marcador van eixamplant-se fins arribar als 7 gols a la mitja part. El 15-8 sembla massa per als mèrits de cadascun però ja comença a albirar-se que, si volem obtenir un bon resultat a la pista de l’OAR, caldrà lluitar molt i canviar la tendència ràpidament.

I comença la segona part. El guió es similar al dels darrers minuts de la primera part. Veiem els nois amb els braços abaixats, sense recursos, gairebé jugant al ralentí. I les diferencies en el marcador continuen augmentant, de 10, de 12, ….fins a 17 gols.

El resultat final de 31-14 indica clarament el que s’ha vist a la pista. Superioritat de l’OAR que no ens ha deixat desenvolupar el nostre joc i una feblesa mental dels nostres nois que han donat per perdut el partit massa ràpid.

Amb treball  i mes intensitat segur que podrem recuperar-nos d’aquest ensurt.

El diferencial de 3 punts respecte els capdavanters de la classificació ens ha d’encoratjar per continuar el camí i acostar-nos a ells, en joc, en intensitat, en qualitat i, per què no? en mentalitat.

Ànims nois, això no ha fet més que començar. Queda encara molt i, part de la consecució dels objectius, està a les nostres mans.