Derrota del Juvenil Masculí A a la visita al Bordils 29 a 25

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

El diumenge passat vam veure un dels millors partits disputat pel nostre equip de tota la temporada, on els jugadors ho van donar tot per intentar aconseguir ficar-se al top 4.

Durant la primera part, el Juvenil A de seguida es va fer amb el partit, amb caràcter i competitivitat, mantenint al Bordils a ralla amb fantàstiques jugades defensives i ofensives. Mitja part: 12 -18.

A la segona part, els nostres nois van continuar desenvolupant un joc impecable, però el Bordils va reaccionar, tot i que no va ser fins al minut 12 quan es van posar per davant al marcador (23-21),  fet que no va fer que el Juvenil A perdés de vista la seva estratègia mantenint un altíssim nivell fins a la xiulada final.

No ha estat possible aconseguir l’objectiu, però això no ha de fer de menys el fantàstic partit disputat pel nostre equip. Derrota amb sensació de victòria.