Derrota del Sènior femení B davant del CE Tortosa 18 a 26

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

No ha pogut ser. El líder imbatut ho continuarà sent una setmana més. Des de bon començament, han imposat el seu joc pausat, precís i efectiu i, al minut 9, el resultat al marcador era un aclaparador 1 a 7. El Sant Joan ha mirat d’entrar al partit i ha aconseguit reduir la diferència a quatre gols, però ha estat només un miratge perquè al minut 17 la diferència entre els dos equips ja era de 8 gols, una diferència que s’ha mantingut més o menys estable i només s’ha pogut escurçar una mica al final de la primera part, amb el resultat de 10 a 16.

A l’inici de la segona part, hem cregut que la remuntada era possible amb una defensa efectiva, una porteria encertada i el desencert de l’equip rival. Però les nostres jugadores no han sabut aprofitar aquests 12 minuts en què el Tortosa no ha estat capaç de marcar-nos cap gol i només hem arribat amb encert a la porteria contrària en dues ocasions. Dues exclusions seguides i massa rigoroses a la mateixa jugadora del Sant Joan han fet replantejar el partit i l’equip només ha pogut mantenir la diferència de gols sense remuntada possible. Les errades en atac i la recuperació de l’equip contrari han fet que els darrers 5 minuts el Tortosa tornés a recuperar la diferència màxima i el partit acabés amb el 18 a 26 final.
Avui volem destacar amb alegria la reincorporació de la nostra portera, l’Aitana, després de la seva lesió a l’espatlla. Ben tornada!
Dues victòries, un empat i dues derrotes ens situen a la zona central de la classificació amb la curiositat de que hem marcat tants gols com n’hem encaixat (113). Esperem veure enfilar amunt aquest equip jove i amb moltes ganes. El cap de setmana vinent, cap a Sant Cugat.