Derrota del Sènior femení davant del H St Vicenç 16 a 26

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Aquesta setmana no ha pogut ser,  avui no ens han guanyat, hem perdut el partit. Des del primer minut ja s’ha vist que no sortien les coses, errades en defensa i sobretot en els atacs.
Tant la primera com la segona part han estat marcades per l’avantatge al marcador de l’equip visitant, al descans 6-16. I amb la mateixa dinàmica s’ha acabat el partit.
Això no ha fet més que començar, així que seguim treballant amb força, amb ganes, amb empenta i sobretot amb il•lusió, sabem de que som capaces i encara queda molta lliga per davant, d’ això aprenem i ens fem més fortes.
Gràcies al nostre públic, tot i que avui no heu pogut gaudir com us ho mereixeu, esperem veure la grada plena molts més dies. Propera jornada marxem a Alacant!!!