Derrota del Sènior masculí B davant AEH Les Franqueses 27 a 30

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Altre partit intens, molt competit, amb alts i baixos però molt maco de veure i de jugar.

Aquest darrer cap de setmana els nostres Espartans han jugat contra l’AEH Les Franqueses, actualment el quart classificat i encara amb opcions matemàtiques de pujar de categoria.

Davant d’ells els nostres nois, jugant-se “les garrofes” per no baixar. Cal anar sumant punts i esperar les possibles ensopegades dels nostres rivals.

Malauradament el llast de la primera volta és gran. Tot i que en gairebé tots els enfrontaments anteriors mai hem perdut de forma clara, malgrat que en tots els partits hem demostrat que som un digne adversari, un equip difícil de batre els resultats finals no ens han acompanyat.

Ara cal lluitar fins al final i esperar que “els astres s’alineïn”. L’esperança és el darrer que es perd i els nostres nois estan donant-ho tot aquestes setmanes finals. Juguen fins a l’extenuació, juguen en equip, lluitant cada pilota. Desprès de 60 minuts ja veurem els resultat.

El partit contra Les Franqueses va començar com tots, amb alternances en el marcador tot i que el rival semblava tenir més efectivitat. La rapidesa en les transicions ens feia anar de bòlid seguint la pilota. El rival aconsegueix 3 gols d’avantatge i s’acomoda en aquest diferencial per controlar el partit. A 6 minuts del final ens acostem a tan sols 1 gol i el rival sol·licita el primer time out. Des d’aquí al final poc més. Darrera possessió del Les Franqueses amb 15-16 que marca el darrer gol de la primera part tot i la infatigable defensa dels Espartans. Desprès de 30 minuts, 15-17 i cap els vestidors.

A la segona part les diferencies es mantenen fins que en el minut 18 de la segona part empatem a 24. Tot és possible!!!! I a sobre, aconseguim un avantatge de 2 gols pels volts del minut 23 que animen el nostre públic. Som-hi nois!!!!

Però queda potser massa temps. Minut 25 amb empat a 27 i els tècnics donen les darreres instruccions. Ambdós equips han d’anar a guanyar el partit.

Els nostres Espartans fan el darrer esforç però les forces van massa justes i el porter rival (que semblava lesionat la primera part) dona un plus al rival. No aconseguim marcar i ells ens fan els darrers 3 gols.

Al final gran lluita sense premi. 27-30 que afavoreix les aspiracions del rival però que a nosaltres ens deixen en la mateixa posició. En la lluita per la 12ena plaça tot continua igual. El GEiEG també perd però hem perdut una jornada per acostar-nos a la salvació.

La setmana vinent anem a Sant Andreu de La Barca. Pista difícil, equip difícil. Vell conegut de la Temporada passada. Serà complicat però els nostres Espartans no defalliran. Segur que tornaran a lluitar, tornaran a sofrir, tornaran a vèncer!!!!!

Matemàticament encara som de Primera. Vendrem cara la permanència.