Derrota del Sènior masculí B davant del H. Terrassa

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Primer partit de la segona volta jugat contra un dels millors equips de la categoria, l’Handbol Terrassa al Pavelló Salvador Gimeno de la nostra ciutat.

Per primer cop començaré pel final. Derrota de 10 gols que ens complica una mica més la classificació.

Malgrat tot, el partit ha estat força interessant, competit, maco. De nou s’ha vist l’esperit Espartà. En algunes fases del partit, però suficient per tenir esperança. Els nostres nois ho poden fer.

Començament tàctic, entre dos equips que es respecten. EL Terrassa ha començat més entonat, més ficat en el partit. I així ha aconseguit anar eixamplant les diferencies en el marcador….. fins el minut 13 que demanem el primer time out. Des d’aquí al final de la primera part, igualtat absoluta. Passem del 5-8 al 11-14 al final del primer període.

Han estat 30 minuts on el Terrassa ha estat lleugerament superior però els nostres Espartans han contrarestat les escomeses i s’han ficat en el partit. Resten 30 minuts que s’albiren molt i molt intensos.

I comença la segona part. De nou el Terrassa més endollat, amb més eficàcia de cara a porteria. I les diferencies s’eixamplen. De 4, de 5….. temps morts els minuts 12 i 23 que no aconsegueixen revertir la situació.

Els nostres es parteixen la cara però l’eficàcia del Terrassa de cara a porteria és letal.

Aquesta segona part no té més història. Els darrers 10 minuts amb un parcial de 2-7 no donen fe de la lluita que s’ha vist aquest matí a Sant Joan Despí. Al final 21-31 per als vallesans.

Molta igualtat en el camp i més eficàcia del Terrassa resumeixen el partit. Dos equips que juguen un bon handbol, dos equips que lluiten i que corren, que tenen unes propostes esportives similars.

La diferencia absoluta de 10 gols no reflecteix el que s’ha vist a la pista, però marcant tan sols 21 gols és difícil guanyar un partit.

Les sensacions desprès del partit son esperançadores.

Sabem que hi ha equip, hi ha compromís, hi ha lluita, hi ha esquema de joc….. Tan sols hem d’aconseguir millor eficàcia en atac i en defensa…..i que la sort ens acompanyi…..

La millora està a les nostres mans. PODEM!!! We Can!!!!

Som-hi nois. Realment com hem escoltat aquest matí, és un plaer veure-us jugar.