Dolorosa derrota 34-26 del Sènior Masculí A a La Roca

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

El partit es va acabar en el minut 8 de la segona part, o va començar, segons des de que bàndol es vegi.
El partit comença amb petits avantatges per a l’equip local, però amb un bon treball defensiu i l’aportació de Rubén Cabello en atac s’aconsegueix arribar al descans amb un empat a 14-14, però amb unes sensacions que donaven a pensar que l’equip de Ramón Cabañas podia fer-se amb una important victòria.
I els primers vuit minuts de la segona part així semblava, un marcador de 16-19, obligua al tècnic local, Ramon Plans, a demanar temps mort per ordenar una variant defensiva i demanar a Jordi Puig que liderés l’atac.
A partir d’aquest moment s’acaba el partit per l’HSJD, encaixa un vergonyós 18-7 , deixant un mal gust de boca.