Dolorosa derrota del Infantil masculí A a casa contra Voramar per 30-31.

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Derrota dolorosa i injusta, contra Voramar per un sol gol, que ens tanca la porta de la sèrie A1. A
la primera part, els nois del Sant Joan van sortir arrassant al contrari, molt be en defensa i millor en atac, fent jugades de gran mèrit. Van agafar una renda de tres gols arribant al final de la primera part guanyant16-14.
La segona part va començar com la primera, amb molta intensitat i concentrats en tot moment, escapant-se de 5 gols. A 10 minuts del final, el Voramar canvia la defensa, es van posicionar molt avançats, més agressius, fregant els límits permesos. El nostre equip no va poder amb aquesta defensa i va fer perdues de pilotes, cosa que aprofita el Voramar per remuntar posant-se per davant.
A falta de dos minuts, els nois del Sant Joan Despi van haver de lluitar amb el gol en contra i amb la permisivitat de l’àrbitre davant l’agressivitat defensiva del Voramar, finalitzant el partit amb un amarg  30-31.
Felicitats a tot l’equip i al seu entrenador Gillem Molné, per la gran actitud en tot moment.
 Ha estat una derrota amarga, però que serveix per donar-nos força i seguretat per seguir lluitant a la següent fase.