Empat del Sènior femení A a la pista del EH Sant Vicenç a 18 gols

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Malgrat que hem tornat amb un punt, no ha estat un bon partit. La primera part hem anat per sota al marcador durant els trenta minuts, molts llançaments fallats i arribem al descans amb un resultat de 11-7.
La segona part hem tingut una mica més de punteria i les noies han fet una bona remuntada que ens podia haver donat la victòria però el nostre rival a l’últim moment a empatat el partit.
Encara ens falta confiança i concentració quan sortim a jugar fora de casa, errors que s’han d’anar corregint mica en mica, seguim treballant de valent per superar tot això i demostrar que podem estar a l’alçada de qualsevol rival.
La propera jornada dissabte 3 de Novembre a les 18h juguem a casa contra l’Amposta, esperem veure la grada plena per animar a les nostres Besties.