L’INFANTIL FEMENÍ A CONTINUA EN RATXA I GUANYA A LLEIDA

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Associació Lleidatana 19 – CHSJD 24

LLIGA CATALANA INFANTIL FEMENINA SÈRIE A2 (2ª FASE)

El Femení Infantil A guanya a l’Associació Lleidatana en el segon partit de la sèrie A2 de la Lliga Catalana, consolidant així el liderat.

Ha estat un partit molt igualat i emocionant en el què el CHSJD no ha tingut el marcador en contra en cap moment, però el contrari ha estat a 2-3 gols quasi tota l’estona, arribant al descans 10-13.

A la represa, al minut 35 hem agafat el màxim avantatge (7 gols), amb 12-19 al marcador, i semblava tot decidit, però tot seguit, el contrari ha reaccionat fent un parcial de 4 gols, posant emoció i incertesa en el què podia passar. A falta de pocs minuts per acabar, el Sant Joan s’ha distanciat amb 5 gols, sentenciant així el partit, amb el 19-24 final.

Les nostres jugadores han jugat molt bé tant en atac com en defensa, recuperant moltes pilotes. Com ja ha passat en els últims partits, cal destacar la gran contribució d’ambdues porteres i l’alta efectivitat en el tir, marcant 24 gols de 35 intents (69%).

Ara només cal seguir en aquesta línia i mantenir el liderat!