Nova victòria del Sènior femení Plata al camp del Bm. La Roca (26 a 28)

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Tercer partit de temporada,
Aquesta setmana ens tocava una pista complicada, durant tot el partit el marcador s’ha mantingut molt ajustat pels dos equips, al descans arribem amb un 15-15 que ens feia preveure una segona part d’infart.
I així ha estat, però en cap moment les nostres noies han deixat de fer el que millor fan, jugar handbol, bons atacs i defenses espectaculars i sobretot han mantingut el cap ben fred, això ha fet que els últims cinc minuts hagin estat nostres i és quan hem agafat aquesta petita avantatge que ens ha donat la victòria. Final de partit 26-28 i dos puntets més.
Un deu per la nostra “claca”  i les nostres noies lesionades i no convocades que com sempre estaven amb l’equip. Propera jornada a casa, dissabte a les 18:30h contra H. Sant Vicenç de ben segur un altre partit emocionant, us esperem, omplim el Salvador Gimeno!!!!!!!!!!!!!