Sènior masculí C Campions de la Copa Federació 3a Catalana davant del H. Sant Miquel B 21-20

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Dissabte 4 de juny el nostre Sènior masculí C es disposava a jugar el partit més important de la temporada, la final de Copa davant l’H. Sant Miquel B de Barcelona.

Els nois entrenats pel Jose Martos, van començar molt be el partit, amb una bona defensa i amb un atac fluid van aconseguir unes rendes de dos i tres gols. Però la falta de regularitat en el nostre joc d’atac va fer que a la mitja part s’arribes amb un empat a 9 gols.

La segona part el nostre equip va tornar a sortir amb molta força, amb un Diego Vallejo encertat en la direcció del joc, i amb una bona defensa que va permetre realitzar transicions molt ràpides que van finalitzar amb gol. Això va permetre que el nostre equip agafés una renda de tres i quatre gols en el marcador, i amb un Alberto a la porteria amb plena forma, semblava que la final es decantava a favor nostre. Però el Sant Miquel no va abaixar els braços, i va lluitar fins l’últim sospir, cosa que va fer que el resultat s’ajustes, tenint en compte que els últims minuts vam patir varies exclusions i es van cometre alguna errada de precipitació.

Però el títol no es va deixar escapar i l’equip va guanyar 21 a 20.

Cal felicitar al equip i cos tècnic desprès d’un inici difícil de temporada, han lluitat i han aconseguit aquest títol per finalitzar la temporada amb bon gust de boca!