Victòria del Juvenil masc A sobre el H. Esplugues 22 a 16

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

L’equip que entrena Fran Tejado va guanyar un duel clarament dominat per la defensa d’ambdós equips. Vam veure poquíssims gols a la primera part (8-8) i tampoc van caure masses gols a la segona part, encara que els nostres nois van estar més efectius en atac (14-8) i van tancar el partit amb victòria (22-16). D’aquesta manera van sumar dos punts molt valuosos per seguir optant a l’A1 de la segona fase de la competició. L’empenta inicial de l’Esplugues en els primers cinc minuts de partit va ser neutralitzada a base de bon treball d’equip i durant els següents 25 minuts de la primera part l’equip va defensar de manera gairebé perfecte. Els nois van sortir igual d’endollats a la segona part i a diferència d’altres partits, van mantenir aquest bon ritme defensiu durant tot el partit. La millora en atac va donar un degoteig constant de gols i poc a poc ens vam distanciar en el marcador. Vam saber aguantar l’últim intent de l’Esplugues d’escurçar diferències i ficar-se de nou dins del partit i mantenint la concentració màxima fins l’últim instant no vam patir gaire per portar-nos els dos punts. Molt bon partit nois!