Victòria del Juvenil masc B davant de la Salle Bonanova 26 a 23

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Partit de la 11a Jornada de la Lliga de Segona Catalana Juvenil jugat al Pavelló Salvador Gimeno contra el La Salle Bonanova, equip situat a la part alta de la classificació.

I de seguida això es va notar. El rival va sortir a pista mes endollat. I els nostres atacs eren massa travats per treure profit.

Això s’ha traduït en diferencies cada cop mes grans en el marcador. La Salle treia petroli de totes les accions d’atac i aconsegueix una diferència de 6 gols en tan sols 10 minuts. A partir del 2-8 en el minut 10 els nostre equip comença a carburar, la defensa rutlla, afavoreix la bona actuació de la nostra porteria i en atac tots el jugadors connecten.

I porta al resultat previsible, les distancies en el marcador s’escurcen fins a un esperançador -2 en el minut 20. Ara les espases estan en alt i el joc molt mes igualat. Jugada al final del primer temps amb gol en contra ens deixa el marcador en 13-16.

A la segona part continua la remuntada. Bon joc i concentració en defensa. Fins al minut 20 les diferencies en el marcador anaven de 1 a 2 gols a favor del rival. I, a 10 minuts del final del partit hem aconseguit la fita d’igualar el marcador. Després de 50 minuts i sembla que tornem a començar el partit.

Igualtat en el marcador fins que, en un atac de rauxa dels nostres nois, de creure en ells, aconsegueixen una renda d’1, de 2 i de 3 gols. Sense temps de reacció per al rival el partit cau del nostre costat per 26-23 després d’assecar l’atac rival en els darrers 5 minuts.

Els nois han aconseguit una gran fita, refer-se d’un inici dubitatiu i creure en la seva capacitat de reacció. I de pas estan fent del Pavelló Salvador Gimeno un fortí.

I com el Sènior B, equip de referencia en quant a compromís amb els companys, el Club i l’afició, han demostrat casta, lluita, confiança, credibilitat, …. son els mini-Espartans i poden dir orgullosos….. AIXÒ ÉS ESPARTA!!!!!

Continueu així i el 2018 podrà ser excepcional!!!