Victòria del Sènior masc B davant Manyanet B 32 a 21

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Partit de la 9a Jornada de la Lliga de Segona Catalana Sènior jugat contra l’HC Manyanet B al nostre Pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí.

Partit amb dues cares. Una primera part molt igualada. Començament pletòric dels nostres Espartans que, de seguida, han marxat en el marcador de 3-4 gols. El Manyanet no aconseguia aturar les escomeses dels nostres nois fins que, a partir del minut 15. el rival ens ha igualat en el marcador i en el joc.

La primera part ha acabat amb un lleuger avantatge d’1 gol, 14-13.

Defensa forta d’ambdós equips que ha donat un marcador curt desprès d’aquests primers 30 minuts.

I al començament de la segona part ha aparegut una de les millors versions espartanes. Poc a poc han anat assentant-nos en el camp, ajustant molt més la defensa hem aconseguit provocar errades en les passades que han desencadenat letals contra atacs. Les diferencies han augmentat i ja des del minut 15 hem vist que gairebé estava tot dat i beneit. Els 5 gols d’avantatge semblaven un mur insalvable per l’equip barceloní, no ja per la capacitat de resposta sinó per l’encert dels nostres.

I amb aquestes, tan sols podien engrandir-se les diferencies. Més contra atacs, fins a 8 aquesta segona part, han matat definitivament el partit.

Al final, 32-21. Partit bo en línies generals dels nostres Espartans i un rival un xic tendre que haurà de treballar mòlt per mantenir-se en una categoria molt igualada.

Cal continuar treballant, cal continuar coneixent-nos, cal continuar un aprenentatge mutu per millorar i tornar a ser un equip de referencia a la categoria.

EL camí encetat és el correcte però cal no defallir. Endavant ESPARTANS!!!!