VICTORIA A DOMICILI DEL CADET MASCULÍ “B” CONTRA LICEO FRANCÉS “B” 21 a 28

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Treballat triomf dels nostres nois davant d’un Liceo que no ens ho va ficar fàcil. El partit ens va costar pendre l’iniciativa ja que fins al minut 15 no ens vem posar per davant al marcador (5 – 7), la nostre defensa i els nostres porters estaven molt bé, mantenint sempre una bona intensitat, en canvi l’atac ens costava una mica trobar espais, quedant al descans 10 -14 favorable.
Els primers minuts de la segona part, seguiem amb la mateixa tònica. El nostre Ale va començar a fer canvis d’estrategia, a moure la banqueta mès la forma física dels nostres, vam encadenar un parcial de 1 – 5 a favor que va condemnar al rival, arribant a una avantantge de 8 gols (13 -21). El rival va baixar de rendiment i ho vam aprofitar, faltan 5 minuts per l’acabament del matx, la diferencia s’elevava a 10 gols (18 -28), tre erros nostres consecutius, el Liceo va maquillar una mica el resultat quedant al final 21 – 28.
MOLT BONA FEINA NOIS, A SEGUIR TREBALLANT…